Co dělají úspěšní lidé o víkendu?

29.05.2017

Patříte mezi ty, kteří se už od středy těší na víkend? Vítejte mezi námi .-) Pravděpodobně máte vždy spousty plánů, co všechno stihnete, nebo jak skvěle se vyspíte a odpočinete si. A jak tráví víkendy velmi úspěšní lidé?

1. Víkendová rána se nesou v líném duchu a většina z nás využije možnost si trochu přispat. Pro úspěšné lidi má čas nedozírnou hodnotu a spánek považují nutné zlo. Věnují mu minimum času, a to jen proto, že lidské tělo zatím bez něj dlouhodobě nedokáže fungovat. Vstávají mezi pátou a šestou a čas po rozednění věnují meditaci.

2. Zatímco my se snažíme na práci zapomenout, úspěšní lidé si plánují aktivity na nadcházející týden. Dělají se detailní plán, do kterého zahrnují nejen práci, ale i čas pro sebe. Tvrdí, že pokud si ho nenaplánují, pak ho vždy převálcují povinnosti.

3. Cvičení napomáhá dobrému prokrvení organismu, a to úspěšní lidé vědí. Do svého víkendového programu se snaží přibrat pravidelné cvičení a sport.

4. Říká se, že rodina je základ státu. A úspěšní lidé tvrdí, že je také základem obchodního úspěchu. Kreativní člověk dokáže vymyslet velké věci, pokud má rodinné zázemí. Úspěšní lidé proto tráví hodně času i s rodinou.

5. Úspěšňáci se rádi odpojují. Sociální sítě a věčné notifikace je unavují. Proto volí čas, kdy jsou offline.

6. Schováváte si knihy na dovolenou nebo až budete nemocní? V rodinách úspěšných se hodně čte a i víkendy slouží k prozkoumávání a čtení knih.

7. Když děláte to, co máte rádi, pak je svět o kousek veselejší. Pěstování koníčků pomáhá ze smutku a depresí. I úspěšní lidé se jim věnují. Díky nim se totiž rozvíjí a obohacují sami sebe.

Co budete dělat v nadcházejícím víkendu vy? My budeme určitě spát. Je to náš největší koníček. Stále ho rozvíjíme a s každým dalším víkendem se v něm zdokonalujeme :-) Pojďte se stát profíky s námi!

Autor: SDH